Badkamers verbouwen/betegelen

Toggle

Badkamers betegelen doen we het meest. Dat is eenvoudig te verklaren. Een badkamer moet hygiënisch zijn, makkelijk te onderhouden en bij u passen; in stijl, functionaliteit en het gebruik van kleuren en materialen. Want hoe weinig tijd u er ook doorbrengt, de badkamer moet ‘eigen’ zijn.
En dus: tegels. Wat ons onderscheidt bij het betegelen van badkamers, geheel in sfeer van de ruimte, is dat wij schoon werken. Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet. Wij betegelen voornamelijk in de regio Eindhoven, Uden en Veghel

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.