Een tegelzetter

Toggle

Een tegelzetter levert geen product. Een tegelzetter levert een dienst: het zetten van tegels. Waar hij dat doet, maakt hem niet uit. Als het maar gebeurt conform de eisen die u aan het werk stelt. En dat mag u. U mag eisen stellen. De ene tegelzetter is de andere niet. En juist het tegelwerk is vaak een blikvanger.
Maar wat wij betegelen maakt dus niets uit. Wij hebben op deze website een aantal voorbeelden genoemd, inclusief een korte toelichting. In de praktijk betegelen wij ook dat schuurtje, die natuurstenen trap, het tegelwerk rondom het zwembad, enz. U vraagt, wij draaien. Dat doen we goed.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.