Woonkamer betegelen

Toggle

Mensen kiezen weer voor tegels in de woonkamer. Het is strak. Schoon. Met tegels kun je variëren. Spelen. En de woonkamer een unieke of zelfs eigenzinnige uitstraling geven. Vooral nu het aanbod aan kleuren, motieven en afmetingen de laatste jaren zo hard is toegenomen.
Dat maakt ook dat wij het betegelen van een woonkamer met veel plezier doen. Als tegelzetter leg je een belangrijke basis voor het toekomstige woonplezier. De kundigheid, het inzicht en het gevoel voor stijl van de tegelzetter wordt op de proef gesteld.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.