Contact

Toggle

Een nieuwe badkamer?
U bent toe aan een nieuwe badkamer, maar ziet er als een berg tegen op om aan de verbouwing te beginnen. Het regelen, het plannen, het nabellen, het werk dat u er mee heeft, de sores…

Laat ons het regelen
Thijs Verhagen Tegelwerken richt complete badkamers in. Het enige wat u hoeft te doen, is de materialen uitzoeken, wij regelen de rest. Van het installeren van sanitair tot en met het stukadoren van de muren, van het plaatsen van (elektrische) vloerverwarming tot – uiteraard – het betegelen van de badkamer.

Een aanspreekpunt
Voor het inrichten van uw badkamer werken wij samen met vaste partners, van wie wij weten dat ze goed werk afleveren. Uw voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft. Dat zijn wij. Wij sturen de andere mensen aan, bewaken de kwaliteit en zorgen dat de planning die wij met u zijn overeengekomen ook echt wordt gehaald.

Een nieuwe badkamer: zo geregeld
U wilt een nieuwe badkamer, maar u vindt verbouwen een crime? Of u heeft daar gewoon niet de tijd voor? Laat ons die verbouwing regelen. Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Bel 06 – 531 801 51. Of vul hiernaast uw gegevens in. Dan nemen wij snel contact met u op.

  • Telefoon: 06-53180151
  • E-mail: info@thijsverhagen.nl
  • Adres: Gemertseweg 15, 5741 PD Beek en Donk

Vraag een offerte aan