Over Thijs verhagen

Toggle

Een tegel heeft u met zorg uitgekozen. U mag van uw tegelzetter dan ook verwachten dat hij zijn werk met zorg doet. Dat wil zeggen: secuur, schoon, snel en graag ook kostenbewust. Dat hij bovendien met u meedenkt, u adviseert. En – vooral ook – dat hij zijn afspraken nakomt.
Welnu, die tegelzetter heeft u bij deze gevonden: Thijs Verhagen Tegelwerken uit Erp / Veghel. Al jaren een vertrouwd adres voor particulieren en bedrijven die niet alleen hun tegels maar ook hun tegelzetter met zorg kiezen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.