Sauna laten betegelen

Toggle

Het betegelen van een sauna komt steeds vaker voor. Moest de sauna tot voor kort vooral functioneel zijn, nieuwe modellen en maatwerk sauna's bieden volop ruimte om deze naar eigen believen in te richten. Tot een ruimte die in beleving aansluit bij de rest van het interieur. Of die daar juist totaal van afwijkt.
Met name in het hogere segment sauna's komen vaak heel specifieke tegels te liggen. Tegels van Franse origine vaak. Of nog exclusiever: glasmozaïek uit Italië. Bijzondere materialen, die extra eisen aan de verwerking ervan stellen. Maar juist dat maakt het betegelen van een sauna voor ons als tegelzetter zo bijzonder.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.