Zwembad betegelen

Toggle

Het betegelen van een zwembad is redelijk arbeidsintensief. Dat maakt het in de praktijk ook kostbaarder dan het aanbrengen van een liner. Maar… het resultaat is spectaculair mooi. Met fraaie kleurcombinaties of afbeeldingen in mozaïek gelegd geven tegels het zwembad allure.
Het betegelen van een zwembad is ook specialistisch werk. Niet alle ondergronden zijn geschikt. Niet alle tegels zijn dat. En bovendien moeten de juiste bevestigingsmaterialen worden gebruikt om een duurzaam resultaat te kunnen garanderen. Wij kunnen intussen echter bogen op vele geslaagde referenties.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.