Keukentegels laten zetten

Toggle

Het betegelen van een keuken gebeurt vaak in twee fases. In de eerste fase leggen wij de vloertegels. Veel mensen kiezen voor strakke, grote tegels. Dat doet een keuken groter lijken. Steeds vaker echter wordt teruggegrepen op kleine, soort van eigenzinnige tegels, die de keuken een nostalgische sfeer geven.
De tweede fase is het betegelen van de achterwand. Ook dat doen wij met zorg, omdat wij weten dat de achterwand mede de aanblik van de keuken bepaalt. En – een detail misschien – waar u in de praktijk het kitten van de voeg tussen het blad en het tegelwerk zelf moet regelen, doen wij dat voor u. Dat hoort er gewoon bij, vinden wij.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.