Tegelzetter Beek en Donk

Toggle

Thijs Verhagen tegelwerken verzorgt al uw tegelzetwerkzaamheden. Wij zijn niet alleen actief in Beek en Donk maar in de gehele regio Eindhoven. Het bedrijf Thijs Verhagen tegelwerken zorgt altijd voor een secure, schone, snelle en ook een kostenbewuste oplossing. Het betegelen van een sauna, keukens, zwembaden en zelfs woonkamers behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Kies uw tegelzetter met zorg en kies voor een tegelzetter uit Beek en Donk.

Contact opnemen kan gemakkelijk via de volgende gegevens of via ons contactformulier:
Telefoon: 06-53180151
E-mail: info@thijsverhagen.nl
Adres: Gemertseweg 15, 5741 PD Beek en Donk

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom kiest u ons?

5 jaar Garantie

5 jaar Garantie

Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeleverd en dat moet het ook blijven. Dat is de rede waarom wij u minimaal 5 jaar garantie geven op al het tegelwerk. Zodat u gegarandeerd degelijk tegewerk heeft.

Helemaal opgeruimd

Helemaal opgeruimd

Betegelen is vaak ‘vies’ werk: er wordt met bouwmaterialen en afval naar boven en beneden gesjouwd. Wij zorgen dat u nauwelijks ziet dat wij zijn geweest… Behalve dan dat uw badkamer er strak uit ziet.

Vakgerichte ervaring

Vakgerichte ervaring

Wij zorgen ervoor dat alleen ervaren vakmensen bij u thuis over de vloer komen. Zodat u en wij zeker zijn dat u helemaal tevreden bent na de oplevering van uw tegelwerkzaamheden.